MoToDoor

blank

MINI 27

+421 905 519 163

motodoorsro@gmail.com

Könnyű kezelhetőség

Könnyen hozzáférhető Intergrált fogantyú és mágneses zár

Mini 27

Több napfény

A kevésbé sűrű redőzésű hálónak köszönhetően több fény jut be a belső térbe.

Erős konstrukció

Redős rovarháló oldalsó zsinórokkal, robusztus konstrukcióval.

blank

ÚJDONSÁG! - NANO CLEANER

A termék a hatékony légszűréshez szükséges nanoszálas membránok 12 éves kutatásának és fejlesztésének eredménye. Ez egy olyan termék, amely teljes mértékben kihasználja a nanoszálak egyedi tulajdonságait – különösen azt a képességet, amely olyan mértékű szűrést tesz lehetővé, amely megakadályozza a legkisebb részecskék, például a por, szmog, allergének, valamint a baktériumok, vírusok belső légtérbe jutását, ami által a lakótérbe csak tiszta levegő áramlik be.

A finom részecskeszűrés hatása mellett a Nanocleaner nagyon jó szigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. A hőcsere csökkentése jelentős energiamegtakarítást jelent. A Nanocleanernek köszönhetően lehetővé vált nyitott ajtó, ablak mellett kényelmesen ülni, miközben a külső hőmérséklet nulla fokig, vagy az alá süllyed.

Ez érvényes a klimatizált helyiségek esetében is nyári melegben. A Nanocleaner lehetővé teszi a biztonságos, tiszta szellőztetést, miközben a csökkenti a fűtés és a klimatizáció költségeit és hozzájárul a Green Deal célkitűzés – az épületek energia felhasználásának csökkentéséhez is.

blank

Mi a pliszé?

A pliszé a legmodernebb rovarok elleni megoldás, mely jelentős szerepet tölt be a belső tér esztétikai optimalizálásában is. Az ízléses tervezésnek köszönhetően a pliszé dekoratív elemeként is funkcionál, így könnyen lakásának ékkövévé is válhat. 

Elegáns külseje mellett hatékonyan akadályozza meg, hogy a rovarok behatoljanak az élettérbe, így képes nyugodt, védett környezetet teremteni. Kezelésük könnyű, nem megerőltető.

Akadálymentesített és gazdaságos

Az általunk értékesített pliszék használata a mozgáskorlátozottaknak sem okoznak problémát, az akadálymentesített küszöbnek hála a pliszé használata zökkenőmentes. A pliszé költséghatékony, praktikus megoldás, hiszen csak egyszer kell megvásárolnia, utána hosszú évekig élvezheti az általa biztosított nyugalmat és friss levegőt. 

Ha kevesebb rovarirtó szert vásárol, jelentős összeget takaríthat meg, ráadásul hozzájárulhat környezetünk védelméhez is.

blank
blank
blank
JOLLY 9
blank

Minőségi és ellenálló

Termékeink a ISO szabványoknak megfelelően minőségi alapanyagokból készülnek. A precíz és modern gyártási folyamat hozzájárul ahhoz, hogy az általunk készített pliszék ellenállóak legyenek a környezeti hatásokkal szemben, így a folyamatos napfény, a pára, és a hőmérséklet ingadozás sem akadályozzák meg, hogy tökéletesen töltsék be a funkciójukat.

A pliszék használata ökotudatos, felelős döntés, hiszen hosszú élettartama miatt kevésbé terheli meg a környezetünket.

Válassza Ön is a pliszék által nyújtott nyugalmat és frissességet!

MAXI

SZÚNYOGHÁLÓ

MINI 22

V-ROLL

H-ROLL

RÁMÁS AJTÓ

Kapcsolat

cím

Vadas 474

GPS : 47.7687614 18.0560883

945 04

Komárno-Nová Stráž

Kérdése van?

Tel. : +421 905 519 163

Email : motodoorsro@gmail.com

Nyitvatartás

H-P: 07:00 – 15:00

SZ-V: ZÁRVA

Kövessen minket